Històries encantades de Catalunya

Títol: Històries encantades de Catalunya
Autor: César Alcalà
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: No ficció
Pàgines: 288
ISBN: 978-84-664-1067-0
Preu: 18€

En Josep, el pare de l’F.X, ens ha fet la ressenya de les Històries encantades de Catalunya que ha recollit en César Alcalà. Aquí la teniu:

Bé, en aquests moments “jo encara no sé ben bé si sóc viu o mort”. Així comencen Els Pastorets de Folch i Torres. No sé si em desperto d’un son o estic encantat amb totes aquestes Històries Encantades.

Em van les històries curtes, i sempre m’ha agradat molt llegir-ne, doncs sempre n’aprens alguna de nova; en aquest llibre n’hi ha unes quantes.

De segur que en rellegiré alguna de nou, per quan vagi de passeig per algun dels encantats indrets en què es desenvolupen les històries, i així sorprendre els meus acompanyants.

M’acabo de despertar de sobte, travessant El Pont Del Diable de Martorell, portant al damunt La Pedra De L’Encant de la Porxada de Granollers. Al meu voltant, la quitxalla em persegueix, reclamant la pedra: la necessiten els narradors per fer de púlpit per explicar-los contes.

Share

3 pensaments a “Històries encantades de Catalunya

  1. Montserrat Brau

    Això que “nosaltresllegim” és una gran família comença a ser real com la vida mateixa! Coneixíem l’interès de l’FX pel còmic i avui descobrim el seu pare llegint històries fantàstiques… i amb una manera d’explicar-nos-les ben peculiar, que s’agraeix moltíssim! Gràcies, Josep per ser aquí!! Benvingut.. i encantats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.