Juliet, Naked

Títol: Juliet, Naked
Autor: Nick Hornby
Editorial: Empúries
Col·lecció: Anagrama/Empúries
Pàgines: 492
ISBN: 978-84-9787-669-8
PVP: 19.50€

Us ha passat mai això de llegir una novel·la i cercar informació per Internet sobre el seu contingut? Doncs és exactament el que m’ha passat amb Juliet, Naked, l’última novel·la de Nick Hornby.

Aquest autor ens presenta una parella entrada en la quarantena que porten quinze anys junts. En Duncan és un autèntic fan d’en Tucker Crowe, un músic inactiu des de fa vint anys. I no és pas un simple fan, no, no… és una d’aquelles persones que viuen obsessionades amb el seu ídol fins al punt de visitar qualsevol lloc que aquest hagi trepitjat. L’Annie, en canvi, no és una devota d’en Tucker, però molt aviat se’n adonarà que ell porta quinze anys dins la seva vida i potser hi perdurarà per sempre.

La vida d’en Duncan i l’Annie canviarà en el moment en que es publica un nou disc de versions de Juliet, el gran èxit del cantant americà.  Se n’adonaran que la vida és plena de sorpreses, que el temps pot transformar-se i les casualitats existeixen.

Nick Hornby ens parla d’amor, de la vida en parella, la pèrdua de l’amor, l’enamorament i la mort. Ens parla de com mirar enrere fa que vulguis seguir endavant.

Amb un final impressionant, aquesta novel·la és d’aquelles que comences amb escepticisme i acabes devorant. I per començar l’any, no està gens malament…

Share

Un pensament a “Juliet, Naked

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.