Les tortugues ballen el vals?

Títol: El vals lent de les tortugues
Autor: Katherine Pancol
Editorial: Empuries
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 624
ISBN: 978-84-9787-682-7
PVP: 21,90€

M’havien parlat molt bé d’Els ulls grocs dels cocodrils, així que quan va caure a les meves mans El vals lent de les tortugues, no vaig poder fer res més que alegrar-me: tenia per davant més de 600 pàgines d’aventures només per a mi.

A mida que vaig començar a endinsar-me en la recent novel·la de la Katherine Pancol, vaig començar a experimentar la sensació de què formava part de la família de la Josephine. Ja no era una lectora de la seva vida, sinó que la compartia! Em trobava, com ella, a cavall entre Londres, on viu la seva filla gran Horttense i, París, on viu amb la Zoe, una  jove adolescent que comença a experimentar el goig del primer amor.

Després de l’èxit aconseguit amb la seva primera novel·la, la Josephine es trasllada a un preciós pis situat a un barri benestant de París on comparteix escala amb uns veïns ben peculiars. La tranquil·litat però, no dura tant com ella espera ja que de cop i volta una sèrie d’assassinats comencen a ocórrer al seu voltant.

El vals lent de les tortugues és un d’aquells llibres que et fa sentir familiar, que t’acompanyen allà on vas perquè no pots deixar de llegir-los. Escrit de forma impecable i propera, et captiva des de ben al principi.

No sé a vosaltres què us transmetrà, però jo, després de llegir-lo, crec que puc imaginar-me perfectament com és i com viu la Katherine Pancol

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.