Louise Lambert, fashionista

Títol: Louise Lambert, fashionista
Autor: Bianca Turetski
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’illa del temps
Pàgines: 288
ISBN: 978-84-9932-485-2
Preu: 17,95€

La Montse és la persona més amant dels patrons (els de cosir) que coneixem, i és per això que li vam demanar que es llegís Louise Lambert, fashionista, de Bianca Turetski, i ens l’expliqués al Nosaltres.

Louise Lambert, fashionista va d’una noia de 12 anys molt i molt interessada en la moda “vintage” que un bon dia rep una invitació per anar a un acte que munta una tenda especialitzada en aquest tipus de roba i que diu alguna cosa així com “viatja a través del temps”.

I dit i fet. La protagonista del llibre, la Louise, s’hi presenta amb una amiga i quan arriben es troben amb un panorama una mica decebedor –tot ple de pols, roba amuntegada…- però es dediquen a buscar un vestit pel ball de final de curs. Les dues dones (dues bruixes!) que porten la botiga n’hi donen un, i quan se l’emprova es desmaia, i quan es desperta… és al 1912! I a més la confonen amb una actriu famosíssima de l’època: la Srta. Baxter!

Ella, desconcertada per la situació, va descobrint que on s’ha despertat ¡és al Titanic! I què fa? Intenta per tots els mitjans convèncer el capità perquè torni a port,… en fi, que intenta canviar el destí, però tots sabem com acaba aquest conegut vaixell, oi? Però tranquils. El que tampoc faré és explicar-vos el final per no aixafar-vos la guitarra.

El llibre m’ha semblat prou entretingut, apte per moltes edats (potser a mi m’ha enganxat un pèl gran), i que satisfarà a la gent fantasiosa a qui els agradi la moda.

En definitiva, és un bon llibre d’aventures pels amants dels vestits d’època i els fashionistes d’inicis del segle XX.

Share

2 pensaments a “Louise Lambert, fashionista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.