Comencen les vacances?? Doncs a llegir Diari d’una penjada 2

Títol: Diari d’una penjada 2. Quan no ets la reina de la festa.
Autor: Rachel Renée Russell
Editorial: Estrella Polar
Pàgines: 288
ISBN: 978-84-9932-351-0
Preu: 15 €

La Bibiana és una noia afortunada. Acaba de començar vacances, el curs de sisè queda encara lllluuuuunnnyyyyy, i té per davant gairebé tres mesos de llegir amb llibertat allò que li vingui de gust. En homenatge als nens i nenes lectors i lectores de casa nostra (i demà als nois i noies), us proposem unes lectures per als Nosaltres que teniu festa. Ja veureu que són d’allò més divertides!

Em vaig llegir Diari d’una penjada 2, de la Rachel Renée Russell en un tres i no res. Tot i que no me n’havia llegit la primera part, totes les amigues de la classe me n’havien parlat i tenia ganes de fer-ho. Però com que primer em va arribar el segon ([sic] nota de l’admin: quin enrenou!), doncs m’hi vaig posar.

És la història de la Nikki Maxwell, que ha d’anar a una festa de disfresses i a una altra de Halloween; se li embolica la troca perquè no sap dir que no a ningú i no para de canviar-se de vestit. A més, ella està enamorada d’en Brandon, o sigui que  dir que no encara li resulta més difícil… No us en vull explicar més perquè si no ja no caldria que us la llegíssiu i és una novel·la molt divertida.

A més, hi ha uns dibuixos molt ben fets i que fan molta gràcia… L’escriptora escriu d’una manera excepcional, que t’enganxa. Per exemple, quan una cosa no li agrada a la protagonista, diu KFT, que vol dir… No us ho diré! Ho haureu d’esbrinar vosaltres mateixos, igual que GDF!! És un llibre molt xulo i segur que us agrada descobrir-ho tant com a mi!

Share

4 pensaments a “Comencen les vacances?? Doncs a llegir Diari d’una penjada 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.