El Mourinho és un drac per al Barça?

Títol: Sant Jordi i un equip de llegenda
Autor: Diversos autors
Editorial: Estrella polar
Col·lecció: Barça Toons
Pàgines: 32
ISBN: 978-84-92671-54-0
Preu: 9,95

Com que després, per Sant Jordi, a casa ens vénen les presses i no tenim temps ni de ser crítics, he demanat als amics d’Estrella Polar que em diguessin algun llibre d’aquells “estrella” perquè li pugui regalar a la meva filla el proper 23 d’abril i així ens ho mirem amb calma. I no s’han limitat a parlar-me’n, no. Me l’han enviat! Es tracta de Sant Jordi i un equip de llegenda. És xulíssim!

Els de Barça Toons han passat la llegenda de Sant Jordi pel “turmix” i s’han empescat un drac que menja pilotes i títols al bell mig del Camp Nou. Per sort, en Guardiola i els seus jugadors se les empesquen per resoldre el problema i tot acaba com una rosa (blava i grana).

Els dibuixos són simpàtics i el text encertat o sigui que, tot i que per edat crec que la meva filla ja ha d’aspirar a textos més llargs, ara que està en plena fase col·leccionista de cromos de la Lliga segur que li farà patxoca! De fet, us el recomano per a nens i nenes.  És divertit de llegir i fins i tot d’endevinar els noms dels jugadors que hi surten!

El comentari maliciós que ha donat lloc al títol és, doncs, cosa estrictament meva. Estimats nosaltres, ja vau veure quan vaig llegir el llibre del Piqué que sóc culé fins al moll de l’os i no m’he pogut estar d’imaginar-me aquest drac encarnat en un entrenador ben conegut, “un drac malèfic que no podia suportar que el futbol fes feliç la gent”…

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.