Tot el que hauries de saber abans d’estimar-me

Títol: Tot allò que hauries de saber abans d’estimar-me
Autor: Gerard Guix
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 424
ISBN: 978-84-6641-356-5
Preu: 18 €

En Pere s’ha llegit Tot el que hauries de saber abans d’estimar-me, d’en Gerard Guix, autor d’El prodigi, i ens l’explica al Nosaltres.

Tot el que hauries de saber abans d’estimar-me ens explica la història d’en Gerard i l’Anastàsia, que comencen una relació d’allò més estranya.

Es coneixen a Londres i l’Anastàsia va a viure amb en Gerard a Barcelona. El relat l’explica en Gerard, cinc anys després, i no és una història d’amor, perquè ell en realitat l’estima.

El que sent per ella no és amor, la seva relació no està basada ni en la confiança ni en l’amistat, ni en res semblant. A més, tot un seguit d’esdeveniments que succeeixen durant un viatge per Europa no farà més que empitjorar la cosa.

Una vegada que t’enganxes a la història no pots parar de llegir fins al final per saber què els passarà. Si la seva relació avançarà i sobretot per saber com acabarà aquesta història.

Una altra de les coses que més m’ha agradat del llibre és que a cada capítol hi ha una petita frase d’algun poeta o escriptor, i en citaré una que realment m’ha agradat molt:

Si tens un monstre, escriu-lo.
J.W. Goethe, novel·lista, dramaturg i poeta.

Share

2 pensaments a “Tot el que hauries de saber abans d’estimar-me

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.