Zombillennium

L’Anna ens comenta una història de monstres, Zombillennium. Però no són uns monstres normals i corrents…. Voleu saber més? Llegiu, llegiu…

Títol: Zombillennium
Autor: Arthur De Pins
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Comic Books
Pàgines: 56
ISBN: 978-84-9932-322-0
PVP: 13,95

Zombillennium és un parc d’atraccions dirigit per tota classe de monstres. El seu lema de reclutament? “Tens un costat endimoniat? Tenim un treball per a tu!”

El còmic explica la història de Zahner, un noi que després de ser abandonat per la seva dona, veu com la seva vida se li ensorra i decideix fer una bogeria… atracar un bar? Per sort, o per desgràcia, allà es toparà amb la Greta, una noia molt misteriosa que evitarà que acabi a la presó. En realitat, Greta és una bruixa que treballa en el misteriós parc. Però el que en Zahner no sap és que el fet d’acabar entre reixes hagués estat millor que el que l’hi esperava.

Abatut i sense rumb, surt del bar i l’atropella un dels directius de Zombillennium i els seus monstruosos acompanyants. Només hi ha una manera de salvar-li la vida, que es converteixi en un d’ells. Però, mossegat per un vampir i un home llop alhora, en quina classe de monstre es convertirà? És tot un misteri.

El que sabem amb certesa és que ja té un lloc de treball assegurat dins de Zombillennium. És… el noi de la parada dels gelats! Per sort, en poc temps, els directius del parc descobriran que l’ombra obscura que va creixent dins d’ell farà que estigui destinat a ser l’estrella del parc temàtic.

Divertit, sarcàstic i irònic, amb una gràfica vectorial espectacular, que enganxa i et tempta d’anar a buscar la segona part a les llibreries en quan es posi a la venda.

Us recomano que visiteu la pàgina web, molt divertida i ben treballada. Podeu deixar la vostra candidatura per treballar a Zombillennium. Només us cal una condició. Ser esgarrifosament aterradors!

Share

Un pensament a “Zombillennium

  1. Montserrat Brau

    Anna, això dels zombies i altres criatures terrorífiques comença a estilar-se a nosaltresllegim… em compraré un grapat d’alls i altres estris capaços d’espantar criatures estrafolàries, per si les mosques!! Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.