Por qué los hombres tienen pezones?

Segons la portada, aquest llibre ha aconseguit situar-se, enguany, en el número 1 de vendes als Estats Units.

Es tracta d’un compendi de curioses i potser insòlites preguntes que segons el mateix llibre hom només faria al seu metge i després d’haver pres un mínim de tres martinis.

El llibre esdevé divertit i es llegeix amb molta rapidesa, però sota la meva opinió té una important mancança, i és que dels centenars de preguntes que s’hi plentegen, n’hi ha un bon nombre, potser massa, que queden sense respondre o es ventilen amb un senzill “no hay pruebas científicas”.

Alguna de les preguntes a les quals el llibre diu que ens respon són la mateixa que dóna títol al llibre, “qué es el hipo y como te lo puedes quitar?”, “por qué flota la caca?” o “es peligroso comerse a otro ser humano?”.

Les preguntes estan recollides en capítols temàtics com:

Somos lo que comemos, Curiosidades del cuerpo humano, Todo lo que (nunca) habéis querido saber sobre el sexo, Me puedo tratar yo mismo?, Drogas y alcohol, Humor de lavabo, La medicina en cine y televisión, Cuentos de viejas, Envejecer.

A més, els autors esquitxen els capítols temàtics amb divertits diàlegs que ambdós tenen durant la confecció del llibre. Diàlegs que sempre tenen quelcom a veure amb el tema de les preguntes que ens trobarem després.

Ja ho sabeu, si no teniu res millor a fer i voleu llegir alguna cosa diferent, feu-vos amb un exemplar d’aquest llibre.

Títol: Por qué los hombres tienen pezones?
Autors: Mark Leyner i Billy Goldberg
Editoral : Península
Pàgines: 205

Share

Un pensament a “Por qué los hombres tienen pezones?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.