Una família feliç, de David Safier

@Ed_Empuries @Grup62

La Bàrbara ens ha fet la ressenya d’Una família feliç, l’últim llibre de David Safier, autor dels divertits i celebrats Maleït Karma, Jesús m’estima i Jo, jo, jo… i Shakespeare. Aquí la teniu:

Una manera original d’explicar una història divertida. M’ha sorprès molt positivament com l’autor decideix narrar l’aventura de la família Wünschmann: cada capítol fa avançar la història però cada cop és un personatge diferent qui la narra, aportant-hi el seu punt de vista i les seves reflexions, pròpies de la seva trista vida: l’Emma es veu com una dona desgraciada que es va veure obligada a sacrificar la carrera quan es va quedar embarassada de la seva primera filla, la Fee. El seu marit, en Frank, és un home estressat i cansat per culpa de la feina al banc. La Fee no para d’enfadar-se amb sa mare, està farta de l’escola i només pensa en nois, tal i com li toca perquè està en plena pubertat. I finalment trobem el petitó de la família, en Max, que és un marginat a l’escola que es refugia en els llibres.

Tot canvia una nit quan van a una festa disfressats de monstres i, de tornada a casa, una vella bruixa els maleeix convertint-los en veritables monstres. Ara, en Frankenstein, la Vampiressa, la Mòmia i l’Home Llop hauran de trobar la vella bruixa de nou perquè els reconverteixi en les persones que eren. Aquesta aventura els farà viatjar per mig món per tal de salvar la seva família i tornar a ser feliços.

El llibre m’ha semblat molt divertit i entretingut, ple de referències a la vida actual i als llibres i les pel·lícules d’aventures. De ben segur que els membres d’aquesta família feliç us faran somriure mentre llegiu les seves aventures!

Títol: Una família feliç
Autor: David Safier
Editorial: Empúries
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 304
ISBN: 978-84-9787-796-1
Preu: 22 €

Share

Un pensament a “Una família feliç, de David Safier

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.