Deixa en pau el dimoni, de John Verdon

@Ed_Proa @Grup62

Molt bé. No cal que la tercera sigui la bona. Jo amb la segona ja n’he tingut prou.

Deixa en pau el dimoni és el meu segon John Verdon. El primer va ser Sé el que estàs pensant. Recordeu la promoció tan bèstia que va tenir? Doncs bé, en el seu moment ja en vaig fer un comentari en aquest espai, i hi deia que no m’havia fet ni fred ni calor. Després de tanta traca i mocador, me n’esperava molt més… En canvi, aquest cop no m’esperava res de l’altre món i resulta que he quedat gratament sorpresa! Visca!

És un llibre ambiciós, amb una intriga tan ben dosificada que et fa robar temps al temps per seguir llegint i veure què dimonis passarà.

El detectiu Gurney prova d’adaptar-se com bonament pot a la jubilació després d’haver patit l’impacte de tres bales que per poc no l’envien a l’altre barri. Però el seu repòs es veu alterat per una sèrie de circumstàncies que li donaran de tot excepte pau i tranquil·litat.

Tant si vol com si no vol, ha de posar-s’hi i tornar a l’acció. Hi ha massa en joc. Fins i tot la seva vida i la de la gent que més s’estima.

Una de les coses que més m’ha agradat és que en aquest cas, en Gurney, tot i el munt de problemes que té, està dotat d’una humanitat i uns sentiments que abans no li vèiem enlloc.

Ara tremola, riu, plora, es mira la dona i el fill amb tendresa, es rumia les coses a fons,… i fins i tot té por!

Títol: Deixa en pau el dimoni
Autor: John Verdon
Editorial: Proa
Col·lecció: Beta
Pàgines: 480
ISBN: 978-84-7588-318-2
Preu: 19,95€

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

Un pensament a “Deixa en pau el dimoni, de John Verdon

  1. Montserrat Brau

    Lia, aquest veig que hauria de ser un d’aquells llibres contraindicats pel Dr. Estivill, perquè quan te’ls llegeixes ja no pots aclucar l’ull, eh? Gràcies per portar-nos-el, encara que ens faci perdre el son!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.