El moment de la meva vida, de Cecilia Ahern

@ColumnaEdicions @Grup62

La Mireia s’ha llegit El moment de la meva vida, de la Cecilia Ahern, i ens el ressenya per a tots Nosaltres:

Aquesta novel·la em va costar de començar, la veritat, però a mesura que anava avançant, la història s’anava fent més interessant. I ja va arribar un moment en què no me’n podia desenganxar!

La història tracta de com les mentides et poden passar factura a la vida; més val que visquis una realitat crua, que segur que més endavant millorarà, que no pas viure immersa en la teva pròpia mentida.

La nostra protagonista, la Lucy, rep una carta on la seva pròpia vida la cita, i no hi podrà fer res per no assistir a aquesta trobada que provocarà un gir de 180º de la seva vida.

Els canvis sempre són durs i difícils d’afrontar però la Lucy, amb l’ajuda de la seva vida, els seus amics i part de la seva família, podrà retrobar-se i tornar a ser franca amb sí mateixa, i així poder-ho ser amb tot el que hi ha al seu voltant.

A la Lucy, per posar-vos una mica el caramelet a la boca, li passa una cosa que la traumatitza, i aquest és l’inici de què basi la seva vida en una mentida darrere l’altra.

A més de la seva vida, l’ajudarà una conquesta que començarà com un joc i acabarà sent la seva ànima bessona o el seu complement: allò que necessitava per ser feliç novament.

És un llibre interessant. L’escriptora detalla les descripcions i et transporta al costat de la protagonista i sents les seves vivències des de molt a prop. Li ha atorgat un punt de bogeria quan s’anima a pujar als núvols de les mentides i explica la versió no real d’alguns dels fets viscuts.

Llegiu-lo, no us decebrà!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: El moment de la meva vida
Autor: Cecilia Ahern
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 480
ISBN: 978-84-6641-533-0
Preu: 18,90€

Share

Un pensament a “El moment de la meva vida, de Cecilia Ahern

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.