La química de les relacions, de Ferran Ramon-Cortés

@Ed_Portic @Grup62

En Xavi és un dels Nosaltres que més ha treballat a nivell de gestió empresarial. És per això que li hem passat La química de les relacions del Ferran Ramon-Cortés perquè ens l’expliqui. Aquí teniu la seva ressenya:

Els del Nosaltresllegim em van passar -en aquell moment vaig pensar que “col·locar”- el llibre del Ferran Ramon-Cortés per la meva experiència en diverses empreses i en la gestió de recursos humans.

La veritat és que, al principi, vaig agafar el llibre amb una mica de mandra i el vaig començar a llegir “per complir” amb l’encàrrec, però a mesura que vaig anar avançant hi vaig trobar coses que vaig trobar realment interessants.

En un entorn laboral (o no tan laboral) és bàsic saber com establir i equilibrar aquestes relacions entre les persones. Com dir les coses que cal dir per aportar-hi valor, treure ferro, crear un entorn que porti a fer la feina ben feta, i sobretot, que les persones que han de fer aquesta feina ben feta estiguin satisfetes d’haver-ho fet amb la gent que els envolta.

Aquest llibre dóna claus sobre com gestionar les relacions perquè aquestes arribin a bon port. Com bé diu l’Eli a la seva ressenya, cal equilibrar la balança entre què volem dir i com volem que l’altre ho rebi.

La química de les relacions no és la “panacea de les relacions”, però sens dubte és una lectura molt i molt útil per a totes aquelles persones que vulguin millorar aquestes relacions. Sigui en una empresa, o no.

Una bona lectura d’estiu per preparar la tornada de les vacances!

Xavi, prenem nota de la teva recomanació!

Títol: La química de les relacions
Autor: Ferran Ramon-Cortés
Editorial: Pòrtic
Col·lecció: Atrium
Pàgines: 152
ISBN: 978-84-9809-238-7
Preu: 15€

Share

Un pensament a “La química de les relacions, de Ferran Ramon-Cortés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.