Demana’m el que vulguis, ara i sempre, de Megan Maxwell

demanamelquevulguisaraisempreSi a Demana’m el que vulguis la Judith Flores s’endinsava de ple en el que per a ella era una part desconeguda de la sexualitat, a Demana’m el que vulguis, ara i sempre, de , gaudeix encara més plenament de totes les descobertes que ha anat vivint i la trobem demanant, expressant els seus desitjos i fent-se amb el control de les situacions. Sense perdre, però, el caràcter que li vam conèixer en el volum anterior.

Amb el mateix estil que a l’anterior entrega, amb reminiscències de diari personal, farcit d’expressions familiars i trenat amb un llenguatge planer; segueix sent la veu de la Jud la que ens va explicant el desenvolupament de la història. Una història que passa de tenir lloc a Espanya per a situar-se de ple a Munich, ciutat a la que la nostra protagonista decideix seguir a qui ja considera l’amor de la seva vida. I començarà el que esdevindrà l’element innovador d’aquesta novel·la, respecte a l’anterior: la convivència. Si bé la història d’amor entre l’Eric i la Judith segueix amb els mateixos estira-i-arronses del primer volum, en aquest darrer, a més a més, hauran d’aprendre a conviure.

Les escenes tòrrides i plenes de morbo, els jocs sexuals de tota mena, hi segueixen estant presents. Malgrat que en algun moment pugui semblar que baixa la presència d’escenes eròtiques, que no la intensitat de les que hi apareixen. A “Demana’m el que vulguis ara i sempre”, Maxwell juga més amb els actors secundaris, augmentant encara més les fantasies que ens convida a gaudir.

Si us ve de gust seguir coneixent les aventures i desventures d’aquesta parella, enganxeu-vos a aquesta nova entrega de la trilogia!

Títol: Demana’m el que vulguis, ara i sempre
Autor: Megan Maxwell
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LB Premium
Pàgines: 496
ISBN: 978-84-9930-769-5
Preu: 14,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.