Ha tornat, de Timur Vermes

@ColumnaEdicions @Grup62 @Min_Absoluta #Astrakan

Uiii!! Quina pooor!!

Dit en poques paraules: en un solar abandonat al bell mig de Berlín, el Führer, amb uniforme i tot, torna a la vida. Quina canya!!

El primer que veu son un nanos jugant a futbol, un dels quals va amb una samarreta on hi diu Ronaldo, i quan se li acosten… no entenen res de res! Normal!

Ha tornat, de Timur Vermes, és un llibre imprescndible perquè juga a la sàtira còmica i mordaç, sàviament combinada amb una bona dosi de mala llet, un fet gens estrany tenint en compte el personatge del qual estem parlant. La recepta ha de ser molt bona perquè si no, faria figa!

Té moments en què, sincerament, no pares de riure. S’ha de tenir en compte que Hitler apareix al nostre món sense tenir la més remota idea de què és una pantalla de plasma -perquè us en feu una idea, ell creu que és per planxar camises-, un ordinador o un telèfon mòbil. Les circumstàncies fan que una productora de cinema s’interessi en la seva persona creient que és un de tants imitadors que li surten al Führer. I tot i que tothom veu que la semblança és esgarrifosa, qui és capaç d’imaginar-se que no és un doble sinó l’autèntic i real Aldolf Hitler?!

Quan se n’adona de tot el que pot donar de sí tota la tecnologia actual, se’n fa creus que no hi hagi mes acció bèl·lica! Que la gent no vagi armada pels carrers i que l’extermini massiu no estigui a l’ordre del dia.

És un llibre fora de sèrie. Té molta i molta tela, és divertit, enginyós i terriblement real, i a estones fa por només d’imaginar la situació.

Recomano de tot cor la lectura d’aquest Ha tornat. No us decebrà. Paraula!!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: Ha tornat
Autor: Timur Vermes
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 416
ISBN: 978-84-664-1716-7
Preu: 19,33€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.