El guerrer adormit, de David Martí

elguerreradormit

@Ed_62 @Grup62

L’Edward viu a San Francisco. Té una feina que li agrada i li permet portar un bon nivell de vida i viu amb la dona de la seva vida. Amb aquestes premises, què més es pot demanar, oi?

Probablement (jo m’hi puc incloure), més d’un pensaria que aquest home ho té tot, que no pot queixar-se de res. El que passa és que sovint, feina, diners i una vida feta no és el que la majoria de les persones volem, perquè el que ens omple sovint és quelcom intangible, que té més valor pel que podem aportar als demés que pel que ens pot aportar a nosaltres mateixos.

Doncs just això és el que li passa a l’Edward, el protagonista d’El guerrer adormit del David Martí, que un bon dia descobreix que tot allò que té a la vida no és més que materialitat i que li falta una cosa molt més important: ser feliç. L’Edward, ajudat per la Hanna, una nena malalta de càncer i el Tom, un vell jugador d’escacs del Golden Gate Park, descobrirà què és el que li pot fer falta per aconseguir allò que realment necessita, ser i viure segons el que li sent i  no el que se suposa que ha de ser.

Després de la publicació de Les bruixes d’Arnes o La metgessa de Barcelona, David Martí fa un gir en la seva bibliografia i ens regala El guerrer adormit, un llibre gairebé autobiogràfic, perquè ell mateix, com l’Edward, un bon dia va decidir despertar a una nova vida (era consultor de projectes tecnològics) i ser i fer allò que realment sentia que havia de ser i fer: escriure.

I sort! Perquè gràcies a aquesta decisió, Nosaltres, avui podem tenir el goig de llegir un cop més una de les seves obres.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: El guerrer adormit
Autor: David Martí
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 376
ISBN: 978-84-297-7146-6
Preu: 16€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.