La Cristina de Fortuny ja és una més del Nosaltres!

Hola a tots, Nosaltres!

La Cristina de Fortuny ja ha escrit diverses ressenyes de llibres pel Nosaltresllegim i és per això que estrena firma!

I com que estrena firma li hem demanat que se’ns presenti. Aquí la teniu!

Hola Nosaltres!

A mi no només m’agraden les lletres, les paraules, les històries…també sóc d’aquelles persones que gaudeixen amb la lectura amb els cinc sentits! Deu ser que el sisè el dec tenir mig dormit perquè si no… segur també el faria servir!

Sóc de les que miren i remiren les portades, i és que una bona fotografia, un bon disseny són fonamentals per establir-ne un primer contacte amb qualsevol llibre del qual no en tingui cap referència.

Sóc d’aquelles que oloren els llibres! M’encanta olorar els llibres! I es que em vénen a la memòria tants records amb les olors de les pàgines… Començo a viatjar al passat: des dels llibres de text del nou curs escolar, passant per la biblioteca que tenien els meus avis amb aquells llibres vells que feien aquella ferum d’humitat tant peculiar o la biblioteca de la universitat amb un altre tipus d’olor més… humà, podríem dir-ne.

Sóc de les que toquen els llibres… Ostres! Fins i tot el tacte és important!

I què dir-vos de la musicalitat de les paraules o de compaginar el plaer de la lectura amb sentir de fons les suaus notes de la veu de la Natalie Merchant…

I només em resta el gust! Això sí que és un plaer! Bé, no penseu que sóc l’Hannibal Lecter! No em menjo pas les fulles dels llibres… Només les devoro! Em dedico a degustar les apetitoses descripcions de Stefan Zweig o els magnífics diàlegs de la Muriel Barbery.

Ens llegim! Amb tots els sentits! I una mica d’ironia, que no falti. Aquí us deixo el meu blog on em podeu conèixer una mica millor: http://krisnyla.tumblr.com

Benvinguda al Nosaltres i bon profit, Cristina!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.