Por de la veritat, de Mary Higgins Clark

pordelaveritat

@Ed_62 @Grup62

Al món editorial hi ha una sèrie d’escriptors afortunats als quals el cap els bull de tal manera que són capaços en poc temps d’inventar-se una història i en poc menys d’un any, presentar una novel-la que, amb tota seguretat, farà les delícies dels seus fans. Fa uns quants anys una servidora tenia aquesta mena de relació amb un tal John Grisham, però en la llista d’escriptors amb aquesta capacitat inventiva podem trobar grans autors de best-sellers com ara Ken Follet, Robin Cooke o Stephen King. Cadascun d’ells, en el seu gènere, són capaços de convertir cadascun dels seus escrits en top de vendes en bona quantitat de països.

A la consideren la reina del suspens i veient la seva extensíssima bibliografia alguna cosa de veritat deu d’haver bé per tenir aquesta qualificació, oi?

A Por de la veritat ens trobarem davant d’un misteri familiar, una història amagada en els records de la família de la Kate i la Hannah Connelly que farà reviure sentiments oblidats i secrets amagats anys enrere. La novel·la s’inicia amb una trobada a altes hores de la nit entre la Kate i en Gus Schmidt, un exempleat de Magnífiques Rèpliques d’Antiguitats Connelly, el negoci familiar d’en Doug Connelly, el pare de la Kate i la Hannah. Una trobada que acaba en tragèdia quan es produeix una forta explosió al magatzem d’antiguitats, deixant a la Kate en coma i provocant la mort d’en Gus. A partir d’aquest moment, un parell d’inspectors dels bombers i la policia començaran una investigació que haurà de resoldre uns quants dubtes, començant pels motius que la Kate i en Gus tenien per trobar-se a aquelles hores de la nit i continuant per les raons que hi podria haver per provocar l’incendi.

El cert és que és la meva primera trobada amb aquesta autora, així que si us hagués de dir si Por de la veritat és millor o pitjor que els seus altres llibres, ho tindria ben complicat. El que sí us puc dir és que és un d’aquells llibres que enganxen, que es llegeixen d’una revolada. Un d’aquells que jo qualificaria de lectura d’estiu, per anar llegint mica en mica, entre tapeta i tapeta. Ara que arriba el bon temps, quina millor excusa podeu trobar per regalar-vos aquesta nova història de la reina del suspens?

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: Por de la veritat
Autor: Mary Higgins Clark
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Traducció: Carles Andreu
Pàgines: 432
ISBN: 978-84-297-7280-7
Preu: 20,50€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.