Sortegem 10 exemplars d’El Cuc de Seda signats per Robert Galbraith!

Hola a tots Nosaltres!

Avui posem en marxa un concurs que ens fa moltíssima il·lusió! Resulta que els amics d’Editorial Proa han aconseguit 10 exemplars d’El Cuc de Seda firmats per Robert Galbraith amb certificat d’autenticitat de la firma!

Així doncs, quan ens van dir que volien sortejar-los entre tots Nosaltres… no ens ho podíem creure! És per això que posem en marxa un nou sorteig al Nosaltresllegim.cat. Per participar-hi seguiu els passos següents:

 1. Fer un follow a Proa a Twitter.
 2. Fer un RT i un FAV al Twit de Proa que teniu en aquest post.
 3. Respondre el twit de Proa dient
  1. Quin és el personatge principal de la sèrie de Robert Galbraith
  2. A quina capital europea té lloc l’acció de les seves novel·les.

Tot això ho pots fer des d’aquest twit que tens aquí:


El concurs comença avui, dilluns 13 d’abril i el tancarem el divendres dia 17 d’abril.
Els follows, RT’s, FAV’s i respostes fora d’aquest dia ja no podran participar.

Entre tots els participants que compleixin els tres requisits farem un sorteig amb l’aplicació Random.org.

Esperem la vostra participació!

 

– JA HEM FET EL SORTEIG I ENS ESTEM POSANT EN CONTACTE AMB ELS GUANYADORS! GRÀCIES A TOTS PER PARTICIPAR! –

Share

5 pensaments a “Sortegem 10 exemplars d’El Cuc de Seda signats per Robert Galbraith!

 1. Nosaltresllegim.cat

  Hola Bea,

  Els amics de Proa s’han posat en contacte a través de Missatge Directe de Twitter amb els usuaris que complien amb tots els requisits del concurs i que van resultar guanyadors després de fer el sorteig a través de Random.org.
  Gràcies pel teu interès! 🙂

 2. Yolanda

  Necessito trobar gent que s’hagi llegit aquest llibre en la versió catalana i em doni la seva opinió sobre la traducció realitzada… l’estic començant a llegir i hi trobo el que crec que són moltes errades d’ortografia! No he passat del segon capítol!! Abans d’escriure a l’editorial voldria saber què en pensa la gent…. algú l’ha llegit?!

 3. Nosaltresllegim.cat

  Hola Yolanda,

  El que ens comentes ens ha estranyat força… de manera que ho hem preguntat a Proa i ens han respost el següent (i ens quadra molt amb el què passa al llibre!):

  “No hi ha errades ortogràfiques. El que passa és que hi ha un personatge que és curtet, i parla malament. Algú altre ens ho ha dit. En una pel·lícula estem més acostumats a caracteritzar els personatges per la parla; en novel·les, potser no tant. L’explicació és aquesta: hi ha un personatge que no parla bé perquè té una certa discapacitat intel·lectual. Una manera hàbil de caracteritzar-lo és mostrar els seus problemes de parla.”

  La nostra recomanació, segueix gaudint de Cormoran Strike i si ens el vols ressenyar per a tots Nosaltres, no ho dubtis!

 4. anna

  estic totalment d’acord en que hi ha un personatge que “és curtet i parla malament”, és fàcil d’identificar qui és aquest personatge…. no obstant, sóc de la opinió de que aquestes incorreccions gramaticals haurien d’ assenyalar-se amb lletra cursiva, precisament perquè el lector el que veu és el llenguatge escrit.
  després de les primeres 30 pàgines, he hagut de fer un esforç per continuar llegint el llibre, no per l’argument, sinó per aquesta manera tan “hàbil” de mostrar els problemes de parla d’aquest personatge. Ho trobo de mal gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.