La cosa va de romàntics

Us agraden les novel·les romàntiques? Sembla que a l’estiu ve més de gust llegir llibres entretinguts sota el sol, vora la mar… La ment està de vacances i demana coses fresques! Suposo que per aquest motiu, entre d’altres, aquests dies de relaxació he vist una proliferació de llibres best-seller com Tinc ganes de tu, de Federico Moccia (vegeu Tinc ganes de tu, i Sí, ho confesso…), Totes les coses que no ens vam dir, de Marc Levy (vegeu Entre un dia…, i Totes les coses…) o Un dia, de David Nicholls (vegeu El 15 de juliol…).

Els tres escriptors ens han demostrat que dominen amb escreix la temàtica amorosa, un terreny sovint complicat i tortuós. Un espai on pocs homes s’atreveixen a entrar-hi. Agradin o no, s’ha de reconèixer que els seus llibres aconsegueixen treure un sospir a milers de noies (d’entre 16 i 60!). I és que, a qui no li agradaria viure una història com la de Gin i Step a Tinc ganes de tu?

Si l’altre dia no vau llegir l’article que sobre ells tres publicava El Periódico, us en deixem els vincles perquè ho pugueu fer! Ai, l’amor!!!

FEDERICO MOCCIA: El ‘culpable’ de los candados del amor
MARC LEVY: Romanticismo con gran dosis de aventura
DAVID NICHOLLS: Historias para ellas y también para ellos

Share

3 pensaments a “La cosa va de romàntics

 1. Montserrat Brau

  Marta, jo me’ls he llegit tots tres i, si fos tu, faria un cop de cap amb qualsevol dels tres (entre tu i jo, potser començaria per Un dia) aquesta tardor. No hi ha res com una mica de bon rotllo per afrontar la “tornada a l’escola”… tot i que amb Un dia no tot són flors i violes, eh?
  🙂

 2. Princesa Amidala

  Hola Marta, renoi com m’ha agradat el teu blog. Tinc Un dia en espera de ser llegit tan aviat com enllesteixi el que tinc entre mans i tot i que no m’he llegit ni en Levi ni en Moccia, tots dos estan en el meu punt de mira.
  Gràcies pels vincles a El periodico, no els havia llegit.
  Una abraçada.

 3. Marta

  Moltes gràcies Princesa Amidala! Tal i com diu la Montserrat, jo també et recomano que comencis per Un dia, una història que et sorprendrà cap a bé! Quan l’hagis llegit, pots comentar entre “nosaltres” què t’ha semblat! sempre es bo compartir opinions…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.