“La Sara i les Golejadores: Juguem la lliga!”

Títol: Juguem la lliga!
Autor: Laura Gallego
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Sara i les golejadores
ISBN: 978-84-92790-86-9
Pàgines: 288
PVP: 9,95

Us deixem un escrit de la Geòrgia, una bibliotecària molt estupendíssima que ha volgut participar enviant-nos una ressenya de Juguem la lliga! Esperem que us agradi!

“Un equip de futbol va ser el centre el món… i quin és el secret es preguntava tothom…”, segur que us sona aquesta frase, oi?; doncs per la Sara, el futbol, és el centre del seu món.
Estudiant d’ESO, vol formar un equip femení alternatiu als Falcons – el masculí de l’escola i entrenat pel profe de gimnàs, l’Eloi-, per poder federar-se i jugar la Lliga Interescolar Local.
En el número 3 d’aquesta petita aventura, la Sara haurà de convèncer companyes per ser jugadores, haurà de trobar “un adult responsable” com a entrenador, i haurà de buscar idees per poder aconseguir uns equips complets.
Us puc avançar que arribarà a tenir equip i a fer entrenaments, però no li serà fàcil i s’haurà d’espavilar i resoldre els imprevistos, això sí, comptant amb les seves inseparables amigues, la Vicky i l’Eva, d’en David l’universitari, del seu pare i, també, del Trio friki, un grup format per en Sam, l’Òscar i en Jordi.
La Sara i les Golejadores és més que una saga sobre el futbol, i sobre l’amistat i l’amor adolescent: són exemples sobre el sacrifici i l’esperit de lluita que hom pot tenir per aconseguir els seus somnis i els seus reptes i, són lliçons de com vèncer els prejudicis que ens envolten; en definitiva, són petites dosis de reivindicació social i moral.
He començat el post amb la ja coneguda frase de l’anunci del patrocinador del Barça d’en Guardiola (sí sí, el de les 6 Copes) … reconec que només era per picar-vos la curiositat, però clar, ara per acabar-ho bé hauria de dir: “La feina ben feta, no té fronteres, ni té rivals”, que n’és la última; però passant-la a la saga de la Laura Gallego, aniré una mica més enllà i us dic: si les Golejadores fan la feina ben feta qui sap si tindran rivals… o tindran fans! De moment, aquí en tenen una! (de fan – vull dir -).
Us en recomano una lectura: “aprendre valors, no té edat”.

Paraula de Geòrgia!

Share

2 pensaments a ““La Sara i les Golejadores: Juguem la lliga!”

 1. Geòrgia

  Jo crec que no és petita, ja que les protagonistes són estudiants d’ESO i per tant, un any menors que la teva filla. S’hi pot sentir perfectament identificada.
  A més, si ‘he de dir una cosa, jo li he regalat a la filla de la meva jefa que fa 6è! Si fa no fa…
  Com he dit, “aprendre valors, no té edat” i ho crec fermament, però és important que a la adolescència els donem tots els recursos per aprendre a ser i aprendre a fer.
  Amb aquest llibre, et puc assgurar que no es quedarà indiferent!
  Ja em diràs si et demana la saga sencera per Sant Jordi! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.