Per Sant Jordi, un llibre fora de sèrie

Títol: Una família fora de sèrie
Autor: Sílvia Soler
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica [Núm 838 ]
Pàgines: 176
ISBN: 978-84-6641-179-0
Preu: 17,50€

Hi ha llibres que, només mirant la portada i el títol, et fan pensar en una persona determinada. Això és el que em va passar quan vaig veure la ressenya del llibre Una família fora de sèrie de la Sílvia Soler que va fer la Marta Arnau a nosaltresllegim.cat (vegeu Una família XXL).

I és que el disseny tan acurat de la portada, amb unes il·lustracions divertides i modernes que presenten els membres que formen part d’aquesta família tan particular i extensa, així com el fet que expliqui la història d’una parella amb fills d’altres matrimonis que comencen a viure junts i les relacions que s’estableixen entre tots els personatges (exmarits, noves parelles i nous fills de les exparelles, avis, oncles i demés membres inclosos), em fa venir a la ment una persona molt estimada de 15 anys que està vivint una situació semblant.

Per això, aquest Sant Jordi m’ha estat molt fàcil triar el llibre que li regalaré. A més, si aconsegueixo que me’l firmi la Sílvia Soler (n’estarà signant exemplars de 16 a 17 hores a la parada que la llibreria La Central tindrá a La Rambla Catalunya de Barcelona, entre els carrers Mallorca i Provença), segur que serà tot un encert!

De fet, si ho penso una mica, és un llibre que podria regalar a més d’un, ja que cada vegada conec més famílies d’aquest tipus, que fins i tot s’han arribat a batejar amb el terme XXL. I vosaltres, coneixeu moltes famílies fora de sèrie?

Share

3 pensaments a “Per Sant Jordi, un llibre fora de sèrie

  1. Geòrgia

    Ahir al migdia l’autora va estar al programa de TV3 Divendres!! Em va semblar interessant escoltar com ella mateixa presentava el llibre i les aventures i comèdies que s’hi reflexen. Els del Divendres posaven com exemple de “família fora de sèrie” Los Serrano i La tribu de los Brady.. A mi aquest títol i contingut em recorda la sèrie catalana de tv d’en Jordi Bosch: Minoria Absoluta!!! Quin fart de riure!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.