El meu primer llibre de la Mona

Títol: El meu primer llibre de la Mona
Autors: Diversos Autors
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: La Lluna de Paper
Pàgines: 12
ISBN: 978-84-9932-360-2
Preu: 5,95€

En Sergi ha estat llegint amb els seus fills El meu primer llibre de la Mona i ens l’explica al Nosaltres:

El meu primer llibre de la Mona és un conte sobre una nena, l’Aina, que fa la Mona de Pasqua a l’escola. Després de classe, a més, el seu padrí n’hi regala una altra… Quin fart de Mona!

El més curiós és que fa molt pocs dies els meus fills van estar fent aquest pastís, tradicional d’aquestes dates. Així doncs, vam tenir llibre per il·lustrar les activitats de classe!

En Cesc, que té cinc anys, va poder llegir el llibre, que bàsicament té dibuixos i unes línies de text a cada pàgina, i la Teresa, que en té tres, s’ho va passar molt bé mirant-ne les il·lustracions i escoltant el seu germà mentre el llegia.

Després de la lectura, ens vam dedicar a jugar amb els dibuixos del llibre, aprofitant els detalls que hi apareixen.

El meu primer llibre de la Mona és un bon llibre per aquestes dates i aquestes edats -fins i tot per a nens més petits- pel format, de la mateixa sèrie que El meu primer llibre de Sant Jordi, perquè es poden manipular molt bé (no són gaire grossos).

A més, si tens criatures que “taquen” els llibres també es poden netejar amb molta facilitat. I més en època de mones!

Share

3 pensaments a “El meu primer llibre de la Mona

  1. Cèsar

    Acabo de comprar avui mateix aquest llibre per a la meva neboda petita, la Berta, de dos anyets, i a la seva germana gran, la Judit, el Tercer viatge al regne de la fantasia, del Geronimo Stilton. És un llibre ple d’aventures i d’olors!!! Quina meravella!

  2. Montserrat Brau

    Ai, Cèsar, la condició de tiet és fantàstica, eh? Ja veuràs, ja quan arribi la pudor de troll (no recordo si és en aquest viatge, però si no és aquesta concretament, serà similar…) quines ganyotes hauràs de fer… eps, de tieta a tiet!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.