No obris els ulls, de John Verdon

Títol: No obris els ulls
Autor: John Verdon
Editorial: Proa
Col·lecció: Beta
Pàgines: 544
ISBN: 978-84-7588-250-5
Preu: 21€

Fascinant, emocionant, descriptiva i angoixant. Així definiria No obris els ulls d’en John Verdon.

Si us agraden les novel·les de sang i fetge o aquelles en què l’assassí no és descobert fins a l’última pàgina, no us podeu perdre aquesta història amb una gran qualitat descriptiva. Aquella mena de novel·les que són capaces de transportar-te al bell mig de l’escenari del crim. Aquelles que aconsegueixen fer del seu entorn el teu.

Us en faré cinc cèntims: en Dave Gurney és un detectiu jubilat de la policia de Nova York a qui potser ja coneixeu per ser qui va atrapar l’assassí dels números a l’anterior novel·la de l’autor, Sé el que estàs pensant. Llavors va necessitar tota la seva intel·ligència i aquest cop no serà menys ja que el depravat i pertorbat assassí és d’allò més bo! Aquesta vegada el nostre detectiu es troba amb una núvia que ha estat decapitada de manera brutal durant el convit de noses. La seva mare estarà disposada a arribar fins al final de tota la història per a poder trobar l’assassí… i qui millor que en Dave per poder fer-ho?

No us explicaré res més. Per descobrir tots els detalls l’haureu de llegir vosaltres mateixos. Un repte: heu descobert l’assassí? Com fa uns dies us va dir la Rocío, potser s’entreveu qui pot ser, però en cap cas et deixen veure tot el que l’envolta.

Carregada de misteri, sang i sexe, la història ens sorprendrà a cada pàgina. Us puc dir que a mi que m’agraden aquest tipus de novel·les he gaudit, i molt, amb la seva lectura.

Share

4 pensaments a “No obris els ulls, de John Verdon

  1. Montserrat Brau

    Eli, aquest autor està triomfant com la Coca-Cola, eh? El veig a la llista de més venuts sempre! I això que amb tanta sang fa por i tot 😉
    Gràcies per no fallar-nos amb aquests comentaris de novel·la negra… els trobem a faltar quan fa dies que no ens en portes!!

  2. Elisabeth

    Jo també el veig! Crec que des de fa mesos que no surt de l’aparador dels més venuts del centre comercial on vaig. A mi em fa gracia veure’l allà sabent que me l’he llegit i m’ha encantat.
    Ja saps que la novel·la negra té quelcom que no deixa de sorprendrem mai… Imagino que és perquè sé que darrera de la historia s’hi amaga un escriptor amb una ment extraordinària i espantadissa alhora…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.