La Marta Gil ja és una de Nosaltres!

Hola a tots, Nosaltres!

Aquí teniu el text de presentació de la Marta Gil, que s’incorpora com a una de Nosaltres!

La meva afició per la lectura va començar de ben petita. Crec que puc dir amb prou seguretat que el primer llibre que em va deixar ben garratibada devia ser El Zoo d’en Pitus… perquè a qui no li ha agradat aquesta història? Després ja… tinc prou anys per haver coincidit amb el moment àlgid de les aventures d’Els Cinc (en castellà, això sí) o els Hollister (les meves primeres traduccions) que demanava cada Nadal com a regal.

Des d’aleshores que no he deixat mai de comprar llibres. Sí, sóc d’aquelles persones que compren més llibres dels que poden arribar a llegir, però els estius són fantàstics per recuperar el temps perdut i sempre m’alegra veure que són les quatre de la matinada i que no m’he adonat de l’hora que era per culpa d’un bon llibre.

He tingut èpoques de tot: John Grisham em va inspirar durant molt de temps i he llegit sempre bastant variat. Els clàssics m’encanten i sóc una enamorada del teatre de Shakespeare, però crec que el meu gènere literari preferit és la novel-la històrica. I dic crec perquè encara ho estic descobrint. Cada mes descobreixo algun escriptor, alguna novel-la que em fa replantejar els esquemes. I sort d’això, perquè hi ha tot un món literari allí fora per descobrir.

Fa un temps vaig decidir que això de llegir podia servir per alguna cosa més que per passar-m’ho bé jo tota sola, així que vaig obrir un blog per parlar dels llibres que llegia i això em va dur al Nosaltresllegim, on puc parlar del que més m’agrada i des d’on espero ajudar a altres persones a descobrir aquesta gran afició que són els llibres. Si només un sol cop us sentiu atrets per llegir un llibre que hagi ressenyat, em sentiré més que satisfeta.

Esperem que quedis molt satisfeta de formar part del Nosaltres!

Share

Un pensament a “La Marta Gil ja és una de Nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.